05 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Вечерта в 22.14 ч. настъпва пълнолунието в 16° Стрелец. Няколко минути след това, в 22.26 ч. е точната фаза на Лунното затъмнение. Точката на затъмнението е в напрегнати аспекти към Марс и Нептун. Темата на затъмнението ще бъде на първо място взаимоотношения, илюзии, раздели, неясни отношения в любовта и в бизнеса. Някои от събитията, които ще се случат покрай това затъмнение може задълго да блокират действията и намеренията, да се отложат в бъдещето.

Постарайте се днес да не се натоварвате с много работа, не започвайте дебати и спорове, не взимайте съдбоносни решения. Изчакайте да премина приливната вълна на затъмнението и пълнолунието, да се успокои психиката.

Добрата новина е, че днес Меркурий и Уран са в хармоничен аспект в 14.04 ч. Наблюдавайте събитията. Дори мимолетните мисли и нестандартни идеи, след време може да се окажат много полезни и находчиви решения за някои казуси.

 Днес и утре може успешно да разпознаете нови шансове за успех, нови възможности и тенденции. Лунното затъмнение принципно ни предразполага да завършваме започнати вече процеси. И точно тогава може да видите новите хоризонти, които ви очакват.

Лунното затъмнение действа на всички, както на жените, така и на мъжете, особено ако точката на затъмнението засегне чувствителна зона в личната карта.. Съществува остаряло мнение, че  то влияе повече на жени, отколкото на мъже. Но практиката отдавна опроверга това мнение.

Препоръчва се днес от 6 часа сутринта на 5 юни до 6 ч. сутринта на 6 юни да се спазва лунната диета. Много по-добре ще се почувствате ако сте само на плодове и зеленчуци, а който има опит в гладуването, нека да бъде само на вода. Повече за лунната диета прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв