05 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В 7.31 ч. настъпва лунното затъмнение в 13° 38′ Козирог.

В 7.46 ч. настъпва точната фаза на пълнолунието в Козирог.

Като на всяко пълнолуние, очаквайте активизиране, напрежение, възможност да видите по-ярко събитията, само не забравяйте, че всичко ще бъде доста преувеличено. Затова не избързвайте с решенията и преценките.

Затъмнението ще захване отново оста Рак-Козирог, а това знаем е от една страна семейство, дом, родина, деца, родители, от друга страна се събуждат темите за работата и кариерата. Както и баланса между тези две теми в живота ни – дом и кариера.

Добрата новина е, че това затъмнение няма да е толкова силно изразено, както беше слънчевото затъмнение от 21 юни.

От гледна точка на астрономията, това е наистина затъмнение, но от гледна точка на астрологията може дори да се прояви и известно съмнение дали то ще се прояви достатъчно отчетливо, заради по-големия орбис, който има с лунните  възли.

Така че, не очаквайте някакви силни фаталности. Но, все пак го отчетете, защото ако то попадне на някоя активна точка във вашата лична астрологична карта, може да даде съществен ефект. Особено ако в хороскопа си имате планета или друга активна точка в кардиналния кръст – Овен-Везни, Рак-Козирог, от 12-ти до 14-ти градус. Или затъмнението или самото пълнолуние ще допринесе някакви събития.

Всяко лунно затъмнение ни помага да финализираме започнати вече дейности, да се освободим от стари стереотипи и негативни черти.

Целият месец юли ще способства всякакви подобни процеси на приключване, освобождаване, пречистване, освобождаване и почистване.

*ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 18 юни  до 12 юли 2020 г. Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел