05 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 9.25 ч. сутринта Луната вече е без курс до края на деня.

Запишете си отсега, че и следващите два петъка – на 12 и 19 юли Луната ще е без курс. Не си назначавайте никакви важни неща за тогава. Защото ще бъде съчетано и с ретрограден Меркурий, а това означава още по-голяма неефективност.

Крайно неефективно време настава за делови дейности. Много внимавайте да не предприемате важни действия. Да се внимава с пари и документи.

Вече и Меркурий започва да забавя своето движение, защото от 8 юли ще стане ретрограден. Това още повече задържа документи, сделки, преговори, проекти и други важни събития.

Шофирайте внимателно, предпазливо да се работи с машини инструменти, да се спазват всички правила за техническа безопасност.

Никога недейте да подценявате това явление – Луна без курс, защото ни оказва силно влияние.

За делови дейности денят не подхожда, но за рутинни задължения, довършване на вече започнати неща и най-вече за духовна работа, периодът на Луна без курс е много подходящ.

Предлагам  да се възползвате все още от влиянието на отминалото затъмнение и да извършите всичко онова, което не сте успели  на 2, 3 и 4 юли.

Например, напишете си още веднъж списък с неприятните привички, които искате да премахнете от живота си. И се постарайте в коридора между затъмненията до 17 юли, когато е Лунното затъмнение в Козирог, сериозно вече да сте поработили в тази насока.

Мислено поискайте прошка от своите предци, особено ако вече ги няма на този свят. Всичко това много ще облекчи пътя ви на израстване и освобождаване от негатива.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  09.25 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв