05 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 7.43 ч. Луната вече навлиза във Везни. Цялото ни внимание ще бъде преместено в полето на връзките, любовта и взаимоотношенията.

Очаква ни продуктивен и ползотворен ден, в който може да се свършат много полезни неща. Особено силни и благоприятни ще бъдат часовете от сутринта до 17.30 ч.

Не отлагайте, ако е възможно нищо за по нататък. От 12 януари до 26-ти включително ни очаква цяла палитра от напрегнати аспекти, които ще са доста дразнещи и непредвидими. Ако ви предстоят някакви нови начинания, особено по бизнес, обучение или преместване на местоживеене или смяна на работа, непременно трябва да се избягва този период.

След това отново настъпва неподходящ период за нови начинания, защото от 30 януари до 21 февруари е ретрограден Меркурий от 27-мия градус до 12-тия на Водолей. Това е добра новина за тези, които имат започнати и изоставени съвместни идейни проекти с приятели и съмишленици. В този период ще можете да си набавите и пропуснатото в обучението, да се довършат курсове и онлайн обучения, които ще са важни за бъдещето.

Днес Меркурий и Плутон са в точен съвпад в 25-тия градус на Козирог, много силна позиция за преговори, изследвания, проучвания. Чудесно време за интелектуална и творческа работа до 9 януари. Това, което до момента е убягвало, не сте го намирали или не сте се досещали, сега вече лесно можете да го откриете.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 7.43 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв