05 ЯНУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни приятен, семеен, уютен и много продуктивен ден. Не отлагайте срещи и разговори, ако ви поканят дори на гости за развлечение, може да се окаже, че там ще срещнете своя късмет. Всичко, което днес научите, направите или обсъдите, в бъдеще ще ви носи пари, сигурност и комфорт.

Тези тенденции са активни цял ден, затова намерете време, докато се забавлявате или релаксирате, да потърсите нужната ви информация. Не чакайте безучастно, направете нещо за своето бъдеще.

Особено важни и силно показателни ще са часовете от 8-11 ч. преди обяд. Всичко, което направите тогава ще ви носи много позитиви.

За утре също може да си направите амбициозна програма, но само до 14 ч., защото след това настава отново време на слаба ефективност.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв