05 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Започваме новата седмица от септември все още с хубави аспекти. Най-хубавите аспекти са от сутринта до 14 ч.  Трябва да се действа бързо преди да е настъпил ретроградният период на Меркурий.

След 14 ч. до 17 ч. да се внимава какви решения се взимат, не избързвайте с прекалено щедри жестове и обещания, защото може да не бъдат разбрани или изпълнени.

Вечерта след 17 до 21 ч. може да настъпят дребни напрежения и недоразумения в комуникацията.

Истинските ефективни дни ще са само 5, 6, 7, 8 до обяд и 9 септември. Като за 9-ти вече не трябва да оставяте нищо важно, което трябва да свършите, защото Меркурий вече ще е забавил своята скорост и ще е почти стационарен.

Най-важният съвет е да не предприемате през месец септември по-големи проекти, защото те ще имат постоянно някакви проблеми. От 10 септември до 2 октомври очакваме и ретрограден Меркурий, който ще осуетява всичките нови начинания. Ще ни разсейва и демобилизира.

Рано сутринта в 7.06 ч. Венера преминава в Дева  до 29 септември.

Повече за Венера в Дева прочетете ТУК

Който иска може да направи ритуал по посрещане на Венера в нов знак, за да активира енергиите на любовта и финансите. Повече за този ритуал прочетете ТУК

ВАЖНО!   От 10 септември  до 2 октомври 2022 г.  ще бъде ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.