05 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Меркурий и Сатурн са в хармоничен аспект, чудесно време за обучение, четене, писмена работа, преговор на наученото, за срещи и разговори.

Днес все още Луната е в Лъв и е благоприятен момент за срещи с приятели, за празненства и веселие. Намерете време да общувате или да поиграете с децата, в такива дни се засилва връзката с тях.

Сега Луната силно намалява, във вторник на 7 септември очакваме новолуние в Дева. До тогава е добре да сте приключили с нещата, които вече сте започнали. Постарайте се максимално да си финализирате ангажиментите и да се освободите.

Ефективната част за деня е до 17.23 ч., след това вече Луната е без курс и вече намалява и тонуса и вниманието. Ако ще шофирате, бъдете особено осъзнати и не се разсейвайте с нищо.

ЛУННА ДИЕТА! Наближава новолуние в Дева на 7 септември. Пригответе се от утре на обяд (може още от сутринта) да приложите разтоварващата лунна диета. Препоръчително е да я направите, защото Девата има отношение точно към здравословното и диетично хранене и бързо ще постигнете положителни резултати.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 17.23 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел