05 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В събота ще се зароди силно желание да изразим себе си, да проявим повече активност, да проявим своите способности. Но, не на всеки това ще се отдаде леко и гладко.

От сутринта до 13 ч. се предпазвайте от прекомерен оптимизъм, защото може да подцените ситуацията. Да се внимава и в харченето на средства, не си пилейте с лека ръка ресурсите, въпреки че ще се появят доста изкушения.

Не прибързвайте да се нагърбвате с много работа и ангажименти за бъдещи периоди, има голяма вероятност да не се справите.
Във вечерните часове ще се наложи да се справяте с емоционалните си проблеми, стари обиди и проблеми.

Късно вечерта Меркурий преминава във Везни до 27 септември. Това е добро време за преговори, контакти, общуване, за изследователска и творческа работа. В този период много по-лесно ще се постигат споразумения и ще се изглаждат различията.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв