05 СЕПТЕМВРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни продуктивен ден с Луна в Рак и хубави аспекти. До 13 ч.  ще се създават благоприятни възможности, връзките ще се подобряват, ще има разбирателство в общуването. Нарастват и жизнените сили и се засилва мотивацията за действие.

От 13-17 ч. настава време на лекота в действията и активиране на интуицията и въображението. Луната е в Рак, всичко свързано с дома, децата, близките, както и с темата за имоти, наследства, сигурност и здраве до края на деня ще се активира и развива с относителна лекота.

Ако усетите леко напрежение и необходимост от прилагане на допълнителни усилия и необходимост да се изчака даден процес да се развие, да знаете че е временно, не губете кураж и надежда.

Напомняне: На 6 септември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 7 септември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 7 септември , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на    7 септември   и ще излезете от поста на 8 септември  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!