05 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Очаква ни продуктивен и хармоничен ден. По-силната му част е от рано сутринта до 14 ч.

До тогава ще се радваме на хармоничен аспект между Слънцето и Луната, който ще улеснява всички дейности, ще дава сили, оптимизъм и възможност да се проявят най-добрите качества от характера.

От 14 до 16 ч. непременно наблюдавайте обстановката за знаци, следете събитията. Те ще ви покажат, в коя сфера трябва да положите повече усилия през следващите дни.

Някои ситуации може да ви се сторят предизвикателни или нехармонични, но не се дразнете, защото това текущи уроци и проверки за търпимост и устойчивост.

По-напрегната част от деня започва след 18 ч., когато Луната вече е в нехармоничен аспект с Уран, това носи неудовлетвореност, дразнение и конфликти. Особено внимавайте с близките у дома.

След 20 ч. се прибавя още един не особено приятен аспект Луната е в съвпад със Сатурн. Може да почувствате умора, да се наложи да забавите темпото, временно да отстъпите, с нещо да се съгласите, което е против волята ви. Най-важното е да се избягват тежките мисли и депресивни състояния, които този аспект може да отключи.

Напомняне: На  6 октомври  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 7 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 7 октомври, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 7 октомври и ще излезете от поста на 8 октомври   2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.