05 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни важен приключващ ден преди новолунието във Везни, което ще настъпи на 6 октомври в 14.07 ч.

Днес се фокусираме към срочно приключване на старото и вече започнатото. В това отношение ни помага и ретро Меркурий, който постоянно ще изважда на повърхността нещо недовършено или изоставено.

Денят е разделен на две удачни половини, имаме и лунна пауза от 11.47 до 15.42 ч.

Първата по-динамична и успешна част настъпва от сутринта до 11.47 ч., тогава ще има и повече енергия и добро настроение, затова си предвидете по-важната работа за тогава.

Следва дълга пауза на Луна без курс до 15.42 ч. Това е време на разсеяност и умора. Но има и нещо важно, което може да свършите тогава. Приключете с това, което не искате повече да се връща в живота ви. Ако можете точно тогава си подредете дома или офиса, прочистете околното пространство. Изтрийте стари смс-и и имейли. Освободете пространство за новите неща.

Вечерта непременно запалете свещ, изчистете и измийте. Днес е подходящ ден и за разтоварваща диета, както и утре до края на деня. Сега най-лесно и бързо се свалят излишни килограми и се прочиства тялото от токсини.

Вечерта късно от 21 до 23 ч. ще има важни подсказки от съдбата, които ще ви покажат правилните тенденции за следващите две седмици.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 11.47 ч. – 15.42 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО!

27 септември до 18 октомври 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи, багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото, такъв период най-често си забравяме нещата или стават кражби.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел