05 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с Луна в Телец и хубави аспекти.

Днес и утре ще са хубави аспектите, затова ги използвайте максимално. В среда, и петък – ще са напрегнати аспектите, а в  четвъртък ще имаме дъл

Денят ще е много продуктивен и подходящ да се намерят нови възможности за повишаване на доходите и семейното благосъстояние.

Рано сутринта още може да постъпят добри предложения, да се случат радостни събития, които ще повдигнат тонуса за деня

В този ден трябва да се обърне внимание на семейството, на уюта, хармонията у дома и хубавата, здрава и естествена храна.

Това е чудесен ден да се решат важни семейни и битови въпроси. Да се поемат повече отговорности и да положите грижи за недвижимите имоти, които управлявате.

Ще забележите, че вчера и днес, докато Луната е в Телец ще привличате повече хора от тази зодия, защото този принцип се засилва. Винаги е полезно да имате някой Телец до себе си, защото това са хората, които знаят как да подходят практично и как да привлекат материални богатства.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  21.41 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!