05 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Козирог. Този знак се управлява от планетата Сатурн, която ни помага да усвояваме практически умения и да ги материализираме.

Добре е днес да направите нещо полезно за себе си, обучавайте се, преговаряйте, проявете инициатива свързана с близкото и по-далечно бъдеще. Направеното днес, дълго ще ви носи полза.

Сатурн ни прави много по-сериозни, отговорни, надеждни и амбициозни. На първо място трябва да проявим тези качества към самите себе си и да не губим ценно време.

Ако искате да свършите нещо полезно в този ден, активизирайте се от рано сутринта. Най-продуктивното време е до 15 ч.

След 17 ч. постепенно трябва да забавяте темпото. Вечерта не е добре да се натоварвате. Единствено не трябва да допускате песимистични мисли, които упорито ще „кръжат“ в часовете след 22 ч., ако можете легнете си по-рано, за да се заредите със сили.

Важно за тези, които обичат да следят за знаци от съдбата: много важни ще са часовете от 20 до 22 ч., особено около 21 ч., тогава може да получите важни прозрения, да попаднете на важна информация или да получите предложения, които ще ви зададат нова програма и ще проправят нов път в живота ви.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв