05 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Козирог. Този знак се управлява от планетата Сатурн, която ни помага да усвояваме практически умения и да ги материализираме.

Добре е днес да направите нещо полезно за себе си, обучавайте се, преговаряйте, проявете инициатива свързана с близкото и по-далечно бъдеще. Направеното днес, дълго ще ви носи полза.

Сатурн ни прави много по-сериозни, отговорни, надеждни и амбициозни. На първо място трябва да проявим тези качества към самите себе си и да не губим ценно време.

Ако искате да свършите нещо полезно в този ден, активизирайте се от рано сутринта. Най-продуктивното време е до 15 ч.

След 17 ч. постепенно трябва да забавяте темпото. Вечерта не е добре да се натоварвате. Единствено не трябва да допускате песимистични мисли, които упорито ще „кръжат“ в часовете след 22 ч., ако можете легнете си по-рано, за да се заредите със сили.

Важно за тези, които обичат да следят за знаци от съдбата: много важни ще са часовете от 20 до 22 ч., особено около 21 ч., тогава може да получите важни прозрения, да попаднете на важна информация или да получите предложения, които ще ви зададат нова програма и ще проправят нов път в живота ви.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!