05 ОКТОМВРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Отново ни очаква кратък ден в делово отношение. Луната все още е в Лъв и сключва хармонични аспекти до 12 ч. – това е най-продуктивното време от деня, възползвайте се максимално.

От 12-14.34 ч. може да се появи чувство на неудовлетвореност. Да се внимава в преценките, защото ще има склонност към силно преувеличаване и неправилна преценка. Внимавайте как харчите парите си, не бързайте да се захващате с неща, които не са ви по силите.

След 14.34 ч. Луната вече е без курс до края на деня, не се препоръчва да залагате много на срещи и разговори, нищо от говореното и обещаното няма да се спази. Не ходете по институции и лекари, няма да има резултат.

От днес Венера вече е започва своето ретроградно движение до 16 ноември.

Напомняне: На 5 октомври е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  6 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  6 октомври, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта   6 октомври   и ще излезете от поста на  7 октомври  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  14:34-24:00 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВНИМАНИЕ: Ретроградна Венера от 5 октомври до 16 ноември.

НЕ сключвайте брак, не правете годежи, не започвайте нови романтични отношения.

В този период НЕ Е добре да закупувате скъпи вещи, бижута и скъпа козметика. НЕ правете никакви сложни и  специфични козметични процедури, като  и пластични операции – резултатите НЯМА да ви харесат.

Не купувайте скъпи вещи, дори автомобил, защото  винаги ще има някакви драскотини и други външни дефекти, които ще ви дразнят.

Има още и още предупреждения за ретроградна Венера, които може да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!