05 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Овен, това е жизнерадостна, откровена по детски, кипяща енергия.

Не се заседявайте много на едно място, движете се, свършете нещо полезно, тази енергия трябва да се изразходва правилно.

Много внимателно трябва да се подхожда днес, защото тази енергия може бързо да доведе до разочарования и конфликти. Не забравяйте, че сега на небето имаме буквално троен Скорпион – там се намират Слънцето, Меркурий и Венера. Това още повече засилва напрежението, където има проблем, той ще бъде сега преекспониран, особено преди пълнолунието и лунното затъмнение в Телец, което идва на 8 ноември.

Затова – бъдете максимално внимателни и предпазливи. Днес Венера и Уран сформират взривоопасен аспект, напрегнат и провокативен. Възможно е да назреят противоречия и разочарования, да има скандали и раздели.

Внимавайте и с парите през следващите дни, Венера не е само любов и връзки, а и финанси.

Не се предоверявайте, не давайте пари назаем, не ходете там, където знаете, че няма да устоите и ще похарчите много пари.

Много показателна е вечерта от 16 до 19 ч., възникналите въпроси или мисли ще ви помогнат с решенията през следващите дни.

ВАЖНО!!!

От 30 октомври до 12 януари е ретрограден Марс. Прочетете повече за това ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.