05 НОЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Енергията на новолунието ще се почувства в пълна сила днес. Слънцето и Уран ще са в точна опозиция и това ще донесе много поводи за размисъл как да внесете нови, положителни промени в живота си.

Може да се почувствате нестабилни и нервни, особено ако не сте достатъчно гъвкави.

Интуицията ще е силно обострена до 14 ч. Много решения ще се вземат благодарение на нея.

Внимавайте какви обещания давате и какви отговорности приемате, не се обвързвайте с много неща, по-добре изберете малко, но го направете качествено.

Сега ще се активират много важни тенденции, които ще се развиват през следващите два месеца. Ще може да се видят дори съвсем дословно. Решенията, които ще се вземат днес ще влияят на бъдещето твърде силно. Кулминацията на това новолуние ще бъде на 19 ноември, когато ще бъде пълнолунието и лунното затъмнение в 28-мия градус на Телец.

Това новолуние ще даде възможност за лечение, за започване на нов здравословен начин на живот. От кризиса ще се сформира мощен стимул за промяна, ще нараснат амбициите.

Дори временните финансови или емоционални кризи ще окажат силен тласък към положителна промяна.

Обърнете внимание, че след 18 ч. Луната вече ще е без курс, затова след този час не предприемайте важни разговори и начинания.

Днес планетата Венера в 12.45 ч. преминава в Козирог и ще бъде там чак до 6 март 2022 г.

Този продължителен престой ще се дължи на нейното продължително ретроградно движение от 19 декември до 29 януари 2022 г.

Повече за Венера в Козирог прочетете ТУК

Който иска може да проведе днес и утре ритуал по посрещане на Венера в нов знак, за да активира енергията на любовта и парите в живота си.

Повече за този ритуал прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 18.10 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел