05 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в зодия Рак. Както винаги този зодиакален знак веднага ще изведе на преден план всички теми свързани с жилището, имотите, всичко свързано със семейството, рода и децата. Засилват се възприятията, интуицията, но се увеличава ранимостта и обидчивостта.

За деня аспектите са хармонични, особено до 17 ч. До тогава ще се усеща по-свежа енергия, която ще ни помага да вършим с повече бързина и ентусиазъм заплануваното.

Вечерта след 17 ч. до края на деня, бъдете особено внимателни с представителките на нежния пол. Жените ще са особено раними и чувствителни, не влизайте в пререкания с тях.

Във вечерните часове настроението ще е променливо, може да се появи неувереност в силите и възможностите, да се събудят стари съмнения и комплекси.

Ако усетите подобни състояния непременно си дайте почивка и не се насилвайте с непривични дейности.

Тази вечер и утре трудно ще върви обучението, затова трябва да се положат повече усилия. И най-вече търпимост към себе си, не се укорявайте и не искайте всичко наведнъж да се случва.

Тази вечер и утре не е подходящо време за срещи и разговори, защото може да възникнат непредвидени неловки ситуации.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел