05 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес все още Луната е във Водолей и до 14.30 ч. е в хармоничен аспект с Юпитер. Каквито и събития и промени да настъпват, все нещо положително ще има, което да компенсира загубите и да създава нови възможности.

Напреженията от вчера ще ескалират днес с пълна сила. В 12.34 ч. е точният напрегнат аспект на Марс и Плутон. Трябва да се внимава да не се разгорещяват конфликти, да се търси компромис при различни гледни точки. Особено в сферата на бизнеса, политиката, правораздавателните органи ще има напрегнати ситуации.

Непременно трябва да се внимава на пътя, при шофиране, при работа с машини, инструменти, режеща техника и огнестрелно оръжие. Сдържайте си нервите и внимавайте какво правите.

В личните отношения също ще назрява кризис, разочарования, внезапни яростни решения, агресия, ревност, мнителност и прибързани реакции.

Обърнете внимание, че след 16.37 ч. Луната вече е без курс и до края на деня времето няма да бъде ефективно.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  16.37 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!