05 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От днес Луната вече е в Стрелец, веднага ще усетим по-жизнерадостната енергия, по-добро настроение и оптимистична настройка.
Очаква ни приятен ден, в който може да се решат важни юридически, административни, образователни и други делови задачи, които до момента са били забавяни или отлагани.

Днес могат да се решат сериозни бизнес задачи, с лекота ще се контактува с чужденци, както и с такива, които имат различни виждания и убеждения от нашите.

До 17 ч. аспектите са хармонични, постарайте се до тогава да свършите по-важните неща.

От 17 до 20 ч настроението ще е доста променливо, може да се наложи да търпите нечии капризи и неизравнени настроения и състояния.

Късно вечерта след 21 ч. следете за важни знаци, внимавайте какви решения ще взимате, защото може да усложните дадена хармонична ситуация.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв