05 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни благоприятен ден, с хармонични аспекти и Луна в Рак.

До 14 ч. настроението и жизнената енергия ще са на високо ниво, защото двете светила – Слънцето и Луната са в най-благоприятно взаимодействие. Здравето се подобрява, оптимизма се завръща.

Днес речта ще е красива и убедителна, общуването ще носи удовлетворение, а приятелските връзки се заздравяват.

Меркурий и Венера са в хармоничен аспект, който ще подпомогне възстановяването на отношенията, ако са се влошили и временно са навлезли в зоната на охлаждането.

Вечерта след 19 ч. да се внимава с изразходването на ресурсите, може да си пропилеете времето или парите, а възможно и двете. Не поемайте повече задачи от възможното, правилно си преценете силите.

Днес в 5.08 ч. Венера преминава в Телец до 3 април. В този знак Венера е много силна, защото тя управлява Телеца.

Повече за Венера в Телец прочетете ТУК

Който иска днес и утре може да проведе ритуал по посрещане на Венера в нов зодиакален знак, за да активира енергията на любовта и парите в живота си. Повече за този ритуал прочетете ТУК

Напомняне: На 6 март е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  7 март. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  7 март, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   7 март   и ще излезете от поста на  8 март   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 17 февруари до 10 март 2020 г.  Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!