05 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От рано сутринта Луната е в Риби. Колкото и динамичен ден да ни очаква, след толкова празнични дни, все пак ще бъде полезно първо да се вгледаме в себе си, да анализираме своето душевно и емоционално състояние.

Ако ви е технически възможно, постарайте се от рано сутринта да се усамотите и да подредите своите чувства, преживявани и мисли.

От вчера Меркурий се премести в силната за него позиция – в знак Близнаци. В този знак, той ще постои доста дълго време, до 11 юли поради ретроградния ход на Меркурий от 30 май до 23 юни. Още от днес ще се забележи активизиране на контактите, обучението, преподаването, оформянето на документи и пътуванията. Преписките и телефонните разговори още днес ще се активизират, като до обяд може да ви се стори малко хаотично и не особено удовлетворително, че се развиват нещата.

След 11 ч. до края на деня ще уравновесят настроения и съмнения и до края на деня ни очаква много активен и динамичен ден.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 03.06 ч. – 05.10 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел