05 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес с пълна сила ще се разгръща голямо оживление  в общуването и в обмяната на идеи, което се активира вчера.

Ако сте очаквали някаква информация в края на април, то сега съвсем спонтанно ще я получите, без да се налага да прилагате големи усилия.

Всичко това ще се дължи на съвпада на Слънцето и Меркурий в 15-тия градус на зодия Телец.  Ще се наложи да се вземат съществени решения за бъдещето.

Поривът към пътуване и движение днес и утре може да стане почти неудържим, дано безопасно да го овладеете. Наблегнете на физическите упражнения и спорт в безопасна среда.

Трябва да се прояви повече активност в следващите дни, за да не се трансформира тази енергия в напрежение и стрес.

Наближава пълнолуние в 18-тия градус на Скорпион и всичко е в  подем. Използвайте градивно следващите 3-4 дни, за да може да активирате и привлечете нови неща в живота си.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв