05 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната и днес е в Лъв, но рано сутринта е в напрегнат аспект с Уран. Много внимавайте в сутрешните часове от 6 до 10 ч., защото може да възникнат неочаквани конфликти на семейна и битова тематика.

В следобедните часове от 15 до 17 ч. ще има важни събития или мисли – подсказки за събитията през следващите 2 седмици.

Все още ще се чувства и ограничителното и изпитателно време на стационарния Сатурн, ще се появят такива теми и задължения, които носят етиката „трябва“. Най-доброто, което може да направите за себе си е да го свършите, колкото се може по-бързо, безкористно и без уговорки. Не бягайте от отговорност и не се опитвайте да се отървете, защото то (задължението) няма да се стопи в пространството, а ще стои и ще чака. И отново ще се активира в най-неподходящият момент.

След 16 ч. до края на деня времето е по-приятно и релаксиращо, особено ако сте отметнали семейни и други ангажименти.

За понеделник вече може да си направите планове, след 9.23 ч. нататък времето ще е много ползотворно.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.