05 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ще бъдем под влиянието на два точни нехармонични аспекта днес. В 21.45 ч. Меркурий и Нептун ще са в точен напрегнат аспект, а в 22.37 ч. Марс и Плутон.

Тази събота трябва внимателно да се подбират дейности и занимания, защото се съчетават два напрегнати аспекта, които може да доведат до заблуждения, разсеяност, грешни решения, агресивни действия и конфликти, травми и технически неуредици. Стойте надалеч от сприхави и склонни към агресия хора и внимателно общувайте с тези, които имат лабилна психика.

Бъдете предпазливи и каквото можете днес да си го спестите, направете го, не се впускайте в прекалена активност. Внимателно шофирайте днес и утре. При боравене с машини и инструменти също трябва да се съблюдават всички инструкции. Ако не сте уверени в това, което правите, по-добре го оставете за друг път.

Напомняне: На 6 юни е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 7 юни. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 7 юни, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 7 юни и ще излезете от поста на 8 юни след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв