05 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


С хубав аспект започваме новата седмица, който ще ни помогне да преодолеем напрегнатите конфигурации на небето. Слънцето и Уран са в точен хармоничен аспект вечерта в 22.14 ч., който ще ни тонизира и вдъхнови да се справим след напрегнатите няколко дни. Може да ви хрумнат нови, оригинални идеи, които ще можете да реализирате след новолунието в Рак, което е на 10 юли.

Намираме се в полето на заблудите и объркването в текущите житейски ситуации. Тази тенденция ще се задържи днес и утре, когато Меркурий и Нептун ще са в точен нехармоничен аспект, който ще е в силата си още два дни – днес и утре. Едва след 7 юли
Все още няма да можем да водим разговори, преговори и да сключваме сделки, оставете тези дейности за след 10 юли.

Вечерта след 20 ч. Луната вече е без курс, внимателно шофирайте и не ходете там, където не се чувствате достатъчно сигурни.

Напомняне: На 6 юли е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 7 юли. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 7 юли, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 7 юли и ще излезете от поста на 8 юли след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 19.57 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел