05 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Скорпион и ще ни задава да вършим това, което не ни е особено приятно, но вече е станало твърде спешно. Ще трябва да се разрешават и назрели финансови въпроси, непременно се разплатете с дълговете си.

Постарайте се най-важната работа за деня да свършите до 11.20 ч., това е силно и ефективно време.

После настъпва продължителен период на Луна без курс 11.20 ч. – 19.18 ч., когато не трябва да се вършат важни неща, защото няма да има добър резултат. Разсеяността ще е голяма, има опасност да се допуснат досадни грешки.

След 19.30 ч., вече Луната ще е навлязла в Стрелец и ще донесе много по-оптимистично настроение и нови вести.

Обърнете внимание на предложенията постъпили тази вечер, може някои от тях да се окажат твърде интересни и перспективни. Единствено само трябва да ги активирате след 21 февруари, когато Меркурий вече е в директно движение.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 11.20 ч. – 19.18 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел