05 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Активен ден ще ни очаква, постарайте се да си свършите важните неща до 16 ч. След това вече времето ще е неефективно до 21 ч.

Много рано сутринта може да усетите вътрешно недоволство, напрежение. Внимателно шофирайте и не си изкарвайте лошото настроение на близките хора.

Днес имаме много хубав аспект между Меркурий и Уран, който ще активизира общителността и оригиналната мисъл. Много е полезно днес да се вслушвате както в своите, така и в чуждите идеи. До 9 февруари включително е позитивно време за стартиране на нови идеи и проекти.

Творческото вдъхновение веднага трябва да се улови, не отлагайте. Ще има   интересни хрумвания, които ще вдъхновяват много хора.

След 21 ч. Луната вече преминава в Рак и насочва житейските теми и събития в полето на семейството и дома през следващите два дни.

Напомняне: На 5 февруари е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 6 февруари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  6 февруари, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 6 февруари  и ще излезете от поста на  7 февруари  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  16.20 ч. – 21.04 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел