05 ДЕКЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят след затъмнението и новолунието също е много важен и много знаков. Не се разконцентрирайте, а внимателно следете поличбите и знаците. Анализирайте събитията, които ще се случат както днес, така и утре.

Ще усетите още от сутринта силен прилив на сили, мотивация и желания за действие. Ще искате нещо да промените, да направите нещо ново хубаво за себе си и близките.

Марс и Плутон сключвах хармоничен аспект, който ще е точен утре и това ще дава необходимата енергия. Може да успеете най-сетне да се справите със задачи и ангажименти, за които все не сте имали време, нерви и сили.

Който още не си е написал желанията, може да направи това и днес, след 13.32 ч. до края на деня.

Обърнете внимание, че първата половина на деня е неефективна. От 07.10 ч. – 13.32 ч. Луната е без курс. Избягвайте в този интервал да приемате нови оферти, предложения и проекти. Не давайте обещания, не стартирайте още нищо ново. Изчакайте Луната да навлезе в Козирог след 13.32 ч., за да може да потръгнат добре нещата.

Вече може да си напишете планове, както и задачите за тяхното изпълнение. Не разчитайте само, че като напишете фантастични желания и те ще се спуснат от небето. Трябва самите вие да проявите инициатива.

За понеделник може да си направите планове, денят ще е успешен.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 07.10 ч. – 13.32 ч. !!!

Повече за Луна без курс може да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел