05 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят е ефективен само до  10.16 ч., след това вече няма активни мажорни аспекти на Луната, което пречи събитията да се развиват успешно.

До края на деня е добре да се намали по възможност активността, многото срещи и разговори първо няма да ви доведат до никакъв резултат и второ, безкрайно много ще ви натоварят.

Обръщайте внимание на събитията, които се случват днес. Обикновено това са неща, които са извън нашия контрол и които носят дълбоко в себе си поучителен и кармичен оттенък.

Най-важното е, днес да не избързате и да не поставяте началото на нищо ново. Луната без курс няма да може да осъществи желанията ви.

Утре ни очаква успешен ден, така че всичко несвършено и отложено днес, пренесете за петък.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  10.16 ч. – 21.46 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв