05 ДЕКЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


И днес продължава хубавата тенденция започната от вчера за приключване, довършване и финализиране. Постарайте се да приключите максимално много неща, които сте започнали в миналото.

Особено важно е да се разплатите, да уредите залежали сметки и дължения към приятели и кредитни институции.

Най-силната част на деня е до 16 ч.

Вечерта вече трябва да се внимава в преценките и да не се дава власт на прекалената емоционалност. Слънцето и Нептун са в нехармоничен аспект, който е точен утре и започва да изкривява реалността.

Не допускайте да ви съкрушават и да ви отнемат силите внезапно излезли на повърхността стари травми и емоционални преживявания. Това са сенки от миналото, оставете ги да си отидат безвъзвратно. Бъдете тук и сега.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  23:54-24:00 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВАЖНО! От 17 ноември до 7 декември 2018  Меркурий е ретрограден. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!