05 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Колкото по-рано започнете деня, толкова ще бъдете по-мобилизирани и успешни.

Луната от вчера вече е в Скорпион и успява да ни изправи пред неотложни въпроси, най-често свързани с финанси, застраховки, издръжки и други подобни теми.

По-напрегнатата част на деня е в обедните часове от 12 до 15 ч., когато може да се почувствате доста раздвоени и напрегнати. Мъжете и жените трудно ще общуват, защото няма да могат правилно да разберат мотивацията на партньора. В тези часове избягвайте да общувате и с началници, защото ще бъдат некомуникативни.

Късно вечерта след 20 ч. има вероятност да се изправите пред непредвидени обстоятелства, които ще искат незабавна реакция и действие през следващите 2 седмици.

За утре – събота, не правете големи планове за интервала от 14.24 ч. до 19.40 ч. времето е крайно неефективно и може да се отменят всички планове.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.