05 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Риби. Чувствена и емоционална, тя ще ни насочва вече към усамотение, вглеждане надълбоко в себе си и анализ на изминалите дни.

Много от обидите, неуспехите и получените душевни рани от предходните дни ще трябва да се осмислят и да намерят  своето духовно лечение или поне обяснение.

Добрата новина е, че от днес постепенно започва да стихва напрежението предизвикано от пълнолунието.

Аспектите за деня са хармонични, ще преживяваме все още само остатъчното вълнение от напрегнатите въздействия от предходните дни. Но вече в пъти по-слаби и по-достъпни за осмисляне и справяне с тях.

В 6.33 ч.  Меркурий преминава в Лъв до 20 август.     На небето вече има много планети в огнени знаци, Слънце и Меркурий в Лъв, а Марс е в Овен.

Тази огнена стихия ще подпомага всички творчески занимания и професии ще се създава добра възможност за проява на активност, разгръщане на творческите таланти. Лъвът е един от най-творческите знаци на зодиака.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв