05 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Близнаци, това е времето за блясъка на интелекта, активизирането на срещите и разговорите, пътувания, командировки.

Хубаво е в дните на въздушната стихия Близнаци да се излиза повече под открито небе, да се правят дихателни упражнения, сега белите дробове са най-уязвими и чувствителни към застоял въздух. Поставете си за цел на 5 и 6 април повече да се разхождате, по възможност на чист въздух.

Марс и Сатурн са в точен аспект днес, те са в съвпад в 23-тия градус на Водолей.  В зависимост от личните ви хороскопи този аспект ще се прояви различно. Хармоничното му проявление е, че дава концентрация, сила на волята и работоспособност. Днес е добре да се активизирате и да си свършите важни неща, не се заседявайте много на едно място.

Негативното проявление на Марс и Сатурн може да се изрази чрез проява на осъдителност, сарказъм, властно поведение. Ако имате такива хора около вас, които са склонни към подобно поведение е добре днес да избягвате контакт с тях. В никакъв случай не влизайте в конфликти с началници.

Вечерта в 18.19 ч. Венера се премества в Риби до 2 май.

Повече за Венера в Риби прочетете ТУК.

Който иска да активизира любовта, приятелствата, партньорските връзки и финансите може да направи кратък ритуал по посрещане на Венера в нов зодиакален знак. Повече инструкции за този ритуал прочетете ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.