05 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта в 5.15 ч. Юпитер и Плутон са в точен съвпад в 25° Козирог. Това е един от главните аспекти за годината. Който ще е в сила не само през април, но чак до началото на декември 2020 г.

Той ще внесе много изменения, но и нови възможности. Колкото е разрушителен на пръв поглед, двойно повече е съзидателен. Най-важното е, сега да се запази положителната настройка и да се търсят новите възможности. Нищо от старите ни постижения няма да е достатъчно, за да продължим напред. По един много категоричен и провокативен начин ще бъдем предизвикани да се настройваме към новите ситуации.

Този съвпад в Козирог е свързан с властта, обществените, правителствени и международни структури, както и с финансовата сфера. Принципно Юпитер и Плутон винаги активират икономическите теми.

Плутон е планетата на радикалните промени, на глобалните трансформации. На повърхността излизат дори процеси, които до момента са били тайни и скрити.

Юпитер допринася за мащабността на всички тези процеси.

Този аспект ще внесе пълна промяна и дестабилизация в социалните и политически системи, ще предизвика преустройство в правителствените, финансово-икономически и международни структури.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!