05 АПРИЛ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 11.26 ч Меркурий и Сатурн са в напрегнат аспект. Меркурий е планетата отговаряща за комуникациите, а Сатурн ограничава, задържа, осъжда, подлага на съмнение.
Контактите и общуването днес ще създават доста неловки и усложнени ситуации. Ако трябва да говорите пред голяма аудитория – трябва много внимателно да сте се подготвили предварително, да следвате строг план, без излишна фриволност и интерпретации.
Възможни са и обърквания и задръжки в информация и документи. Може да се разочаровате от неспазването на обещания и срокове. Запазете спокойствие и търпение, няма да има смисъл да се ядосвате и протестирате при положение, че и Меркурий все още е ретрограден до 15 април.
При пътуване и шофиране – бъдете също много внимателни, защото все още сме под въздействието и на напрегнатите аспекти от началото на седмицата, които ще оказват своето влияние.
Луната все още е в Стрелец и днес е в хармоничен аспект със Слънцето, това е хармоничен и оптимистичен аспект, който ще облекчи до известна степен напрегнатите аспекти.

ВАЖНО! От 23 март до 15 април 2018  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!