04 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Активен и напрегнат ден ни очаква, особено до 14.38 ч. Утре вечерта очакваме пълнолуние и лунно затъмнение, което ще е напрегнати аспекти.

Много от случващото се вече в тези дни, включително и днес ще е предизвикано от настъпващото затъмнение.

Луната все още  е в Скорпион, знак известен с това, че изважда на дневен ред всички болезнени теми, които изискват бързо разрешаване. Безпощадно ясно ще се виждат всички нехармонични ситуации.

Бъдете максимално осъзнати и внимателни днес и утре, защото напрежението върху психиката ще е голямо. Не се препоръчва да се избързва с решения, защото преценката няма да е достатъчно обективна.

Обърнете внимание, че от 14.38 ч. до 20.18 ч. Луната е без курс, точно в тези часове трябва да сте особено внимателни, да не направите сериозни грешки. Не взимайте решения, не предприемайте сериозни действия, изчакайте търпеливо да отмине затъмнението.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  14.38 ч. – 20.18 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв