04 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Който не е успял да си напише желанията вчера, може да го направи днес до 18.30 ч.

От днес вече Луната започва да нараства и ни носи повече енергия, сила и нови възможности.

От днес вече може да започвате да придвижвате важните си ангажименти. Като внимателно си преценявате силите, не се нагърбвайте с повече задачи, отколкото са ви силите и възможностите. Все още може да не усещате желание за действие. Запазете спокойствие, след 10 юни ще се завърне  амбицията.  Впускайте се едва след като сте проверили своите партньори и истинските им мотиви.

Все още е активен хармоничният аспект на Венера с Плутон, който беше точен вчера. Прекрасна възможност да възобновите или активизирате своите любовни, семейни или приятелски връзки. Хубав период за творчески изяви и дейности. Очаквайте и добри финансови постъпления и оформяне на изгодни сделки.

Обърнете внимание, че днес има съвсем кратък период на Луна без курс. Не правете нищо важно тогава.

Тази вечер в 23.06 ч. Меркурий преминава в зодия Рак до 27 юни. Мислите, словото и поведението ни изцяло ще е подвластно на емоциите. Това е хубав творчески период, хората ще са много впечатлителни, фантазията е богата, интуицията силна. Но, в този период хората бързо ще си сменят мнението и желанията в зависимост от преобладаващите емоции.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  18.43 ч. – 19.18 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв