04 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Козирог, напрежението по предстоящото пълнолуние се покачва.

Днес и утре много трудно ще се почива, това ще са натоварени дни, в които внимателно трябва да се наблюдават събитията, мислите, чувствата, защото за някои те ще бъдат от съдбоносен характер.

Ще се наложи да се обсъждат теми или да се събират знания, информация или умения, които ще са свързани с работата, професията, кариерата. За мнозина, положените сега усилия ще се окажат решаващи за много дълъг период напред.

Ще се появят и теми за обсъждане и решаване свързани със земи и имоти,

Ще се решават важни стратегически планове

Пазете се от провокации и конфликти в личните отношения. Сега изпитанието е да се запази баланс между семейството, дома и професионалното и кариерно развитие.

*ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 18 юни  до 12 юли 2020 г. Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!