04 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Лъв и от рано сутринта ще е в съвпад с Марс. Веднага ще усетите този аспект, защото е много енергизиращ,  но и конфликтен. Особено да се внимава с родители, деца и партньори, овладявайте импулса да кажете нещо язвително и критично.

Силата на този аспект ще продължи до 10 ч.

Следва динамична и комуникативната част от деня, бързо ще се мисли и действа. Не си пилейте силите по празни разговори, защото това ще ви разсейва и изтощава.

Отново внимание, навлизаме в конфликтна и нервна територия от 14.20 до 17.30 ч. – не избързвайте и имайте повече вяра в силите и способностите си. Така ще преодолеете по-лесно дразненията.

Днес се постарайте да си свършите максимално количество работа, защото на 5 юли – цял ден Луната ще бъде без курс.

******

Все още ще се усещат напреженията и промените възникнали от слънчевото затъмнение.

До 5 юли включително може да извършите практиките, които ви съветвах да направите. Припомням:

  • Почистете пространството около себе си, освободете се от излишните вещи
  • Фокусирайте се в този проблем у себе си, който искате да изкорените.
  • Помнете, че това затъмнение ви дава шанс да изчистите натрупана негативна карма и можете да промените миналото, като подобрите отношенията си.
  • Простете или поискайте вие прошка, не се сърдете, не усложнявайте повече конфликтите.
  • Използвайте този уникален момент между двете затъмнения, това е т.нар. „коридор на затъмненията“, за да ИЗЧИСТИТЕ НЕГАТИВНАТА КАРМА! Тогава може да получите и подкрепа от предците си. Помолете се за тях, запалете им свещ, може в храм, може у дома пред тяхното изображение. Всичко това „работи“ и дава реални резултати. Опитайте и ще се убедите.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 06.20 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв