04 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Много символично започваме новата работна седмица за годината. Луната е в Дева, един от най-трудолюбивите, систематични и прилежни знаци в зодиака.

Нека през цялата година да ви върви леко и неусетно работата като по вода.

Като цяло денят ще е хармоничен и продуктивен, можете смело да се захванете със задачите си днес.

Бъдете по-внимателни в първата част на деня. До 13 ч. на обяд може трудно да се съсредоточавате, бавно ще се вземат решения. Проверявайте информацията, която ви подават, както и документи и пари, защото може да бъдете подведени.

След 13 ч. до края на деня концентрацията се завръща и това, което преди обяд се е отложило и е било неясно, сега вече ще може бързо да се разреши.

Наблегнете днес на общуването, изразете своето мнение, изложете своите аргументи. Днес и утре словото ще е много силно и убедително. Бъдете добронамерени, без излишна осъдителност и нападателност, ще успеете само ако не създавате дискомфорт на останалите.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв