04 ЯНУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Почти цял ден Луната ще бъде без курс, това е характерно състояние, когато събитията трудно се управляват, а качествени резултати не могат да се постигнат.

Не се препоръчва да се започва нищо важно, да не се водят преговори. Внимателно шофирайте и още по-внимателно да се борави с машини и инструменти.

Не се вълнувайте, ако се отложат срещи и се провалят уговорки, това е нормално в такива дни.

Активната част на деня започва едва след 18.30 ч., когато Луната навлезе в Уран.

Вечерта всичко ще се ускори, ще се наложи много бързо да се действа. Част от отложените ангажименти от сутринта сега ще трябва бързо да се реализират.

Ще нараства нервното напрежение и по-късно вечерта след 20 ч. градуса на конфликтността нараства, особено в семейството. Да се избягват трудните теми, утре много по-лесно ще се разрешат.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  03.19 ч. – 18.16 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел