04 ЯНУАРИ 2019 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни енергичен ден с Луна в Стрелец и хубави аспекти! Меркурий е в хармоничен аспект с Уран и може да донесе интересна информация. Бързо ще се действа и мисли, решенията ще се появяват сякаш сами и ще бъдат много оригинални и изобретателни. Някои заплетени ситуации, бързо ще намерят своя верен път.

Слънцето и Нептун също са в хармоничен аспект и ще допринасят за интуитивните реакции и възприятия. Добър ден за всякакви творчески дейности, наблюдавайте своите усещания, чувствата, които изпитвате, когато анализирате дадена ситуация. Дори самото състояние на тялото ще ви покаже дали се движите в правилната посока и дали са верни думите и действията. Ако се появят сковаване, неприятни спазми, затаяване на дишането, т.е. поява на дискомфорт, то това е отговор „не“. Сега преди слънчевото затъмнение и новолунието в Козирог, което е в неделя на 6 януари, трябва да се внимава, да не се избързва с взимане на решение, докато не се успокоят енергиите.

Обърнете внимание, че след 19.43 ч. до 21 ч има Луна без курс. Не трябва се прави нищо важно в този период. И най-вече не вярвайте на информацията, която постъпва тогава.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  19:43-20:56 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!