04 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Стрелец. От сутринта до 17 ч. е в хармоничен аспект със Сатурн. Отлично време да се погрижите за своето здраве, да направите поне нещо здравословно за себе си и близките, което после да въведете като траен навик.

Ако имате работа, която изисква повече старание, дисциплина, усилия и воля, то точно сега е времето да я свършите.

Вечерта след 17 ч. да се внимава с алкохол и лекарства, ще действат двойно по-вредно на организма. До края на деня вече не взимайте никакви важни решения и бъдете внимателни в преценките, защото може да се заблудите.

В случай, че  пътувате днес с някакъв транспорт или самите вие шофирате, бъдете предпазливи и все пак подготвени за евентуално възникване на проблемни ситуации.

В общуването с партньори, близки или началници е възможно да възникнат недоразумения и усложнения. Внимателно обмисляйте своите думи и действия, за да си спестите подобни затруднение.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.