04 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Семейни вълнения и емоции може да има и днес, като остатъчна вълна на напрегнатия аспект от изминалите дни.

Постепенно нещата ще се успокояват, ако успеете да се дистанцирате и да не искате непременно да има отговори и „наказани“. От рано сутринта може да се почувствате много отпаднали и дори песимистични, но след 11 ч. постепенно силите се възвръщат.

Луната вече е в Лъв – време е да се разчупят малко стереотипите и да откриете хубавите неща, които ви вълнуват. Непременно се разходете, посетете приятни места, които ви изпълват с енергия и вдъхновение, време е за творчески занимания, общуване с изкуството. Днес и утре е полезно да имате повече контакти, за да популяризирате своите занимания, знания и умения.

За обучение и саморазвитие събота и неделя са чудесни, защото Меркурий е в хармоничен аспект към Сатурн. Концентрация и ефективност ще съпътстват всички положени усилия в това направление.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел