04 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В петък, денят управляван от Венера ще бъде отново много силна и актуална темата за взаимоотношенията и любовта.

На небето Марс и Венера са в напрегнат аспект в 12.14 ч., той ще предизвика доста негодувание и сред мъжете и жените, всеки ще мисли, че не е разбран правилно. Съвършено различни гледни точки и потребности ще са основа за конфликти и обиди. Но, щом сте предупредени, може много деликатно да се избегнат подобни недоразумения. Прекомерното желание за разнообразие и забавление, както и ревността, може да ви донесе доста недоразумения. Нараства агресията и чувствителността, този аспект символизира борбата между мъжкото и женското начало и често създава доста главоболия, ако не се прояви умереност и разбиране към другата страна.

Добрата новина е, че Венера и Меркурий са в хармоничен аспект късно вечерта в 23.33 ч., има благоприятна възможност да се възвърне добрият и приятелски тон.

След 15 ч. се завръща увереността, ако сте си изпуснали сутринта нервите с любимите си хора, то вечерта може да възвърнете добрият тон.

Вечерта е подходяща за срещи, разговори и публични изяви. Речта ще е красива и гладка, с лекота ще намирате доводи, за да защитите позицията си.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!