04 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят е твърде кратък откъм своята продуктивна част. Концентрирайте се до 14 ч. да приключите с всичко важно, защото след това Луната ще бъде без курс и ще затормозява всички действия.

 Слънцето и Меркурий са в точен съвпад в 12° Дева и задават тази динамика. Ще се появят нови контакти и източници на важни знания, нови канали за обмен на знания и информация. Ще се активират пътувания, срещи и разговори през следващите два-три дни.

Все още е активен и съвпадът на Меркурий и Марс, който ще ни прави много реагентни, съобразителни, хитри и нападателни. В цялата тази ускорена и напрегната обстановка ще трябва да се внимава да не възникнат прибързани конфликти.

В 14.35 ч. Венера е в опозиция на Нептун, това ще е сложно време в любовта, партньорства и приятелства. Съществува голяма вероятност да се обидите, заблудите или разочаровате.

Не избързвайте във връзките и не се доверявайте.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  13.59 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел