04 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с позитивни аспекти. Концентрирайте се към привършване на вече започнатото. Като цяло тенденцията през следващите две седмици ще е точно такава, отново и отново ще трябва да се гмурваме в миналото, да довършваме или поправяме старото.

Меркурий и Юпитер са в точен хармоничен аспект днес, който ще благоприятства общуването, обучението и контактите.

Възможно е да се възстановят стари връзки и контакти, да се възобновят започнати и временно спрени проекти.

Луната е в Дева, време е за прилежна и упорита работа, която ще дава много добри резултати.

Не губете днешния ден, каквото можете – свършете го, въпреки ретроградния Меркурий нещата ще вървят добре и ще носят удовлетворение.

За утре не правете много планове, защото ще имаме продължителен период на Луна без курс, т.е. – никаква ефективност. Не планирайте нищо в интервала от 11.47 до 15.42 ч.

ВАЖНО!

27 септември до 18 октомври 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи, багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото, такъв период най-често си забравяме нещата или стават кражби.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел