04 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес Плутон, планетата на трансформациите ще бъде стационарна, от днес тя се обръща и тръгва в директно движение. Това е планета, която носи силен енергиен потенциал и напор за промяна. Но ретроградният Марс ще пречи на тази реализация. Тук вече ще се явяват трудностите в управляването на тази мощна енергетика, тя трябва да бъде насочвана в градивно русло. Плутон е планета, която обича да разчиства всичко старо и ненужно и ни кара да взимаме със себе си само онова, което може да се развива в бъдеще.

Затова наблюдавайте днес своите състояния и настроения, както и какви точно теми ще са активни не само днес, но и поне още една седмица напред. Това ще са областите, където трябва да се положат усилия за промяна и обновление. Най-вече за освобождаване от залежала работа, стари отговорности и ангажименти.

От сутринта до 14.30 ч. ще се усеща по-голямо напрежение и нервност.

След този час до края на деня напрежението постепенно ще спада и трудностите ще се преодоляват с по-голяма лекота. От свършената работа и взетите решение ще изпитате голямо облекчение.

За утре аспектите са хармонични, затова може да се направите планове за действие, като не забравяте голямата макрорамка на ретроградния Марс, разбира се.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв