04 ОКТОМВРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ако сте ранобудни следете за своите мисли и настроения в сутрешните часове от 5-8 ч, те ще са много знакови и показателни.

До обяд обстановката може да се окаже напрегната. Трябва да се действа бързо и динамично, това е продуктивно време, само не си изпускайте нервите. Особено конфликтни ще са часовете от 11-13 ч.

Днес и утре Луната е в Лъв – емоциите ще са ярки, настроението приповдигнато.

Ще се появи желание да изявите най-доброто от себе си. Нараства и честолюбието, особено внимавайте днес от 15-19 ч. да не попаднете в неговата клопка и да си развалите настроението за дребни неща. Помнете, няма никакво значение какво мислят другите за вас, важното е вие да приемате себе си. Когато сте във вътрешна хармония, околните също ще ви харесват и одобряват.

За утре правете планове само до 14.34 ч., защото след това времето ще е неефективно до полунощ.

Напомняне: На 5 октомври е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  6 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  7 октомври, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта   7 октомври   и ще излезете от поста на  8 октомври  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВНИМАНИЕ: Ретроградна Венера от 5 октомври до 16 ноември.

НЕ сключвайте брак, не правете годежи, не започвайте нови романтични отношения.

В този период НЕ Е добре да закупувате скъпи вещи, бижута и скъпа козметика. НЕ правете никакви сложни и  специфични козметични процедури, като  и пластични операции – резултатите НЯМА да ви харесат.

Не купувайте скъпи вещи, дори автомобил, защото  винаги ще има някакви драскотини и други външни дефекти, които ще ви дразнят.

Има още и още предупреждения за ретроградна Венера, които може да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!