04 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До обяд да се внимава с преценките, може да е напълно неточна и неадекватна информацията, която се получава от   11 до 14.30 ч. Не давайте обещания в този интервал.

Конфликтните часове за деня са от 16 до 20 ч., бъдете дипломатични особено у дома с близките.

От днес до 19 ноември се сформира много напрегната конфигурация на Слънцето със Сатурн и Уран. Тя ще ни активизира и ще ни подтикне към активност.

Наближава пълнолунието и лунното затъмнение в Телец, което е на 8 ноември и този факт засилва емоционалния фон. На повърхността се появят отново стари и назрели конфликти, както и нови изпитания. Особено в периода между двете затъмнения от 25 октомври до 8 ноември е времето на кармични изпитания.

Много важни емоционални развръзки може да се очакват в следващите дни. Най-важното е сега да наблюдавате, да си правите примерни планове за по-глобални промени и да ги планирате за края на януари  заради ретроградния Марс. Ако сега предприемете нещо по-голямо, след време ще се откажете, ще ви напусне решителността и смелостта. С една дума, правете само най-необходимото и наложително в момента, големите промени ги оставяме по-нататък.

 

Напомняне: На  4 ноември  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 5 ноември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 5 ноември, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 5 ноември и ще излезете от поста на 6 ноември 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВАЖНО!!!

От 30 октомври до 12 януари е ретрограден Марс. Прочетете повече за това ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.